Glasdildon är fantastiska sexleksaker gjorda av borosilikat, superstarkt och slitstarkt glas. De har ett antal fördelar jämfört med andra material som används i sexindustrin.

Varför glas
Glasdildon har ett specifikt utseende tack vare transparensen i materialet som de är gjorda av. De har ofta ytterligare detaljer som skapar deras unika och oemotståndliga vision. Förutom att vara vacker att titta på är glasleksaker också:

Starkt – glaset är starkt. Det är inte det första du tänker på, men glas är starkare än plast eftersom det är mycket svårare. Alla glasdildon är gjorda av superstarkt glas som knappast kunde brytas.
Allergivänligt – glas är ett allergivänligt material, vilket innebär att du inte kan få en allergisk reaktion, irritation eller intolerans mot det. Om du har en allergi mot latex eller den specifika lukten av gummi och plast gör dig sjuk, är glasdildo den perfekta lösningen på dina problem.
Den kan användas med alla smörjmedel – glasdildon ger dig möjlighet att använda i kombination med alla typer av smörjmedel. Medan många leksaker är oförenliga med oljor eller andra ingredienser i smörjmedel ingår inte glasleksaker. Silikondildos kan till exempel inte användas med silikonsmörjmedel, vilket är en stor nackdel, eftersom dessa smörjmedel föredras framför andra på grund av deras fördelar – de absorberas inte i huden, har en långvarig fuktgivande effekt och kan användas i duschen eller i badet, eftersom de inte tvättas av med vatten. När du köper en glasdildo har du inga begränsningar i smörjmedlet och på platsen för leksaken.
Vad du ska leta efter innan du köper en dildo.
Att köpa en glasdildo är en riktigt spännande process som, förståeligt nog, leder till ett antal frågor som:

Kan glasdildo gå sönder? – Nej, det är inte möjligt. Glasdildon är solida och deras gjutning är komplett, dvs. de består inte av två eller flera delar, vilket innebär att de inte kan brytas eller splittras i delar.
Kan fina glasbitar släppas när du använder leksaken? – Nej, glasdildon delas inte, eftersom den är gjord av specialglas. Den är extremt stark, går inte sönder och går inte i bitar, så du har inget att oroa dig för. Om du fortfarande vill kan du njuta av dubbeldildo i kombination med kondom.
Vad händer om glasdildon faller till marken? – vid fall och fall tål glasdildon stöten. Den är stark och kommer inte att spricka. Om det faller måste du naturligtvis inspektera och rengöra det. Det är osannolikt att leksaken, som alla andra, har skadats efter ett allvarligt slag. Om detta händer är det bäst att sluta använda det för att undvika risken för personskada. Du kan kasta dildon i en grön behållare, eftersom glaset från vilket det är tillverkat är återvinningsbart.
Typer av glasdildos
Det finns olika versioner av dildos med sugpropp, så det är nödvändigt att först ange vad som är syftet med köpet. Letar du efter ett klassiskt dildoutseende, vill du stimulera G-punkten eller vill du ha en ny leksak för analglädje? Tänk på arten nedan, tillsammans med deras mer specifika egenskaper och syften:

Glasdildo för G-punktstimulering – den här modellen är speciellt utformad för exakt G-punktstimulering. Dessa dildos har en specifik design med en böjd spets, typiskt för alla G-punktleksaker. Innan du köper, överväga exakt vad du letar efter – ett skarpare tips för punktstimulering eller ett rundat tips för djup och sensuell massage.
Realistiska glasdildo – glasdildon finns också i en realistisk vision för maximal realistisk underhållning. De är nöjesbärare som en riktig penis, men med en elegant och snygg glasdesign. Realistiska dildon har realistiska detaljer som en bagage med vener och ett rundat konvext och tydligt format huvud. Några av modellerna är också utrustade med realistiska testiklar.
Anal anal dildo i glas – om du letar efter en analleksak, tänk på följande: smal spets, platt bas (valfritt, men dessa leksaker är lättare att använda). Om du är intresserad av anal penetration, men ändå inte har tillräckligt med erfarenhet inom detta område, rekommenderas det att du köper en inte för stor dildo till att börja med. Du kan börja med en expanderare av glas. Denna leksak är perfekt för nybörjare på grund av sin kompakta storlek. Plogar har baser som fungerar som handtag för kontrollen. Dessutom är de säkrare än dildon, för på grund av sin platta breda bas kan de inte komma in i anusen okontrollerat.
Massagestavar för g-punktstvibrator – letar du efter en speciell glasleksak för prostatastimulering? Välj sedan en böjd dildo. Prostata stimulatorer är lätt att känna igen på grund av sin böjda bagageutrymme och rundade spets. Det är dessa två egenskaper som låter dig specifikt stimulera P-punkten för en aldrig tidigare skådad skakande orgasm. Om du inte är säker på exakt hur prostata stimuleras, följ sedan tipsen nedan:
koppla av. Om detta är din första analstimulering, agera långsamt och försiktigt. Massera först din anus för att slappna av musklerna i området så effektivt som möjligt. Se till att du är helt avslappnad innan du fortsätter.
Stimulera dig själv. När dina muskler är helt avslappnade kan du fortsätta med stimuleringen. Glöm inte att smeka din penis också. Detta ger dig dubbelt nöje.
Penetrera anus. Är du upphetsad och vill ha en uppföljare? I så fall kan du nu tränga in i din anus. Tips: använd en tillräcklig mängd smörjmedel! Detta underlättar penetrering och ger dig optimal komfort. Börja långsamt och sätt bara in ett finger i början. Om känslan är trevlig kan du fortsätta med en sekund.
Hitta din g-punkt. Om du känner att penetrationen är trevlig kan du söka efter prostata. Detta superkänsliga område ligger inuti anusen, på sidan av buken. Du behöver inte sätta fingrarna på rätt plats. De måste dock böjas och i den här positionen börja massera och göra roterande rörelser i din anus.
Njut av. Om du har hittat P-punkten med fingrarna är det dags att sätta dildon i handling. Din framgång och högsta glädje garanteras!
Glasdildo för rem-on-belt – letar du efter en dildo för att ha kul med din partner? Är du redo för en spektakulär förändring mellan lakan? I det här fallet är glasdildon för remband på det perfekta valet för dig. Rollerna med denna dildo är omvända – hon tränger igenom, han tycker om. Fördelen med glasdildon är att de är mycket släta och samtidigt starka och solida. De är också lämpliga för analanvändning.
Hur man använder glasdildos och vad är temperaturspelet
Sexleksaker i glas är perfekta för temperaturspel. De anpassar sig enkelt till önskad temperatur och håller den länge. Är du nyfiken på iskalla sensationer eller glödande heta upplevelser? I så fall följer du stegen nedan:

Rengör dildon väl. Det är viktigt att göra detta före och efter användning för att undvika irritation och infektioner i användningsområdet. Om dildon är ren kan du börja din temperatur kul.
Det enklaste sättet att ändra temperaturen på dildon är att placera den under rinnande vatten. Justera vattnet till önskad temperatur, kontrollera i förväg för hand om du letar efter exakt denna temperatur för spelet. Lämna dildon under vatten.
Om den redan har nått önskad temperatur kan du börja. Det är bäst att använda ett smörjmedel för att se till att upplevelsen blir riktigt ovanlig och oförglömlig. Välj ett smörjmedel som passar ditt sexuella äventyr. Om du letar efter en kall upplevelse, kombinera din kalla dildo med ett kylsmörjmedel. Om du föredrar en varm känsla, tillsätt sedan ett värmande smörjmedel.
Hur man rengör glasdildon
Det är viktigt att rengöra din dildo noggrant efter användning. Gör detta så snart du är klar för att förhindra att bakterier multiplicerar på leksaken. Detta kan göras på tre sätt:

Under rinnande vatten – försök att använda så mycket varmt vatten som möjligt för att döda de flesta bakterier. Applicera neutral tvål över hela dildon, gnugga den väl och nå även de platser som är svårast att nå. Skölj sedan leksaken med vatten och se till att det inte finns någon tvål kvar.
Med leksaksrengöring – det här är det snabbaste sättet att rengöra. Det är särskilt bekvämt i fall där du snabbt vill njuta av dildos möjligheter – till exempel om du vill byta till vaginal stimulering direkt efter anal. Rengör alltid leksaken när du byter plats för penetration för att förhindra att tarmbakterier kommer in i urinvägarna och orsakar infektioner. Rengör dildon genom att följa dessa steg:
Applicera tvättmedel på hela leksakens yta. Var noga med att rengöra alla kanter, hörn och hål noggrant.
Låt preparatet stå ett tag. Placera inte dildon mellan lakan eller på sängbordet under den här tiden, utan håll den i dina händer.
Ta bort produkten med en torr, ren trasa eller servett. Använd inte våtservetter eftersom de kan komma med ingredienser som har ett olämpligt pH-värde för det intima området.
I en diskmaskin – det här är kanske inte det mest uppenbara stället att rengöra sexleksaker, men maskinens höga temperaturer är idealiska för desinfektion av glas. Det är nödvändigt att:
Släpp maskinen från disken. Det är inte ett bra alternativ att rengöra dina sexleksaker tillsammans med resten av porslinet samtidigt.
Använd inte en rengöringstablett! Liksom andra rengöringsmedel kan piller inte användas i kombination med sexleksaker, eftersom deras ingredienser kan påverka pH-balansen i din vagina negativt, vilket skapar ett nyttigt fält för utveckling av bakterier och infektioner.
Låt dildon torka. Lägg den på en torr, ren trasa eller servett. Använd inte mjuka, fibrösa handdukar, oavsett hur trevliga de är att röra vid, eftersom de kan lämna obehaglig ludd på dildon.
Varför välja Snorbilligt.se
Vår mångåriga erfarenhet inom sexindustrin ger oss en fördel jämfört med andra onlinebutiker genom att vi vet exakt vad våra kunder vill ha – det är därför vi målmedvetet fortsätter att berika och utöka vårt utbud av sexartiklar. Vi vet också att två saker är viktiga för slutanvändaren – kvaliteten på produkterna och det bra priset.

Därför garanterar vi att du hos oss inte bara får produkter av högsta kvalitet från beprövade tillverkare över hela världen, utan att du också kommer att dra nytta av det bästa priset för pengarna på den svenska marknaden.

Vi är övertygade om att allt detta i kombination med våra snälla och välinformerade konsulter, den diskreta förpackningen av försändelserna, utbudet av gåvor du får med varje beställning hos oss, samt vårt oemotståndliga erbjudande till vanliga kunder att dra nytta av en 15 % rabatt på hela beloppet. vid nästa beställning under korrekt uppfyllda villkor för detta, kommer att övertyga dig om att ta det stora steget mot ditt nya mycket mer tillfredsställande och full av explosivt sexliv genom att göra ditt första (vi är säker på att inte det sista) beställ hos oss.