Här om veckan kände jag att det var dags att köpa nya fotbollsstrumpor då mina nuvarande hade fått hål. Det gick att träna i dem men det var väldigt obehagligt. Jag passade på att gå runt och kolla på stan men inget lockade mig och det fanns inte alls mycket strumpor att köpa i affär.

Jag gick till mitt lag, där jag fick låna ett par strumpor av min tränare. Jag undrar vart dem är köpta för att dem satt jätte skönt. Han förklarade då att dem inte längre tillverkades för att det var ett äldre par. Men kan tipsade mig om att kolla online för att det var där man kunde hitta det största utbud. Så jag gick hem och gjorde det. Jag letade på stora hemsidor men det fanns ingen information som var till nytta.

Men så ser jag en reklam på en affär vid namn fotbollsgrejer.se vilket jag klickar in på. Det första jag ser är en jättebra gjord hemsida där det fanns mycket information om i princip allt. Jag hittade ett par strumpor där recensionen var välskriven och dem kändes sköna. Jag köper dem och får snabb leverans. Dem var jättesköna och passade precis till recensionen. Nu sitter jag med flera par strumpor samt ett gäng skor som jag är jättenöjd över